OpenAI представив додаток ChatGPT для iOS /Колаж Анна Наконечна
Категорія
Новини
Дата

OpenAI представив додаток ChatGPT для iOS

Колаж Анна Наконечна

Компанія OpenAI, яка розробила чат-бот ChatGPT, представляє додаток для iOS від Apple, йдеться в релізі стартапу. Також готується запуск ChatGPT на Android.

⚡️Даруємо 700 грн знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом 700 до 28.04 Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • У OpenAI повідомили, що додаток ChatGPT можна використовувати безкоштовно, і він синхронізуватиме історію між пристроями.
  • «Підписувачі ChatGPT Plus отримують ексклюзивний доступ до можливостей GPT-4, ранній доступ до функцій і швидший час відгуку — і все це на iOS», — додали в компанії.
  • Компанія починає розгортання в США і найближчими тижнями розшириться до інших країн. 
  • «Користувачі Android, ви наступні! ChatGPT незабаром зʼявиться на ваших пристроях», – анонсували в OpenAI.

Контекст

ChatGPT привернув увагу громадськості своєю здатністю швидко писати відповіді на широке коло запитів, зокрема, зацікавив законодавців США, оскільки став найшвидшим споживацьким додатком в історії з більш як 100 млн активних користувачів на місяць.

Наприкінці листопада 2022 року OpenAI – американська лабораторія ШІ представила свою розробку ChatGPT на базі просунутої нейромережевої моделі GPT-3.5. Мовна модель на базі ШІ може відповідати на запитання, допомагати зі складанням листів, есе та написанням коду. У середині березня компанія Open AI презентувала четверту версію мовної моделі ChatGPT.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні