Категорія
Новини
Дата

Оператор Vodafone отримав дозвіл на використання коду «075» для 10 млн номерів

Оператор Vodafone отримав дозвіл на користування кодом мережі призначення 75 (+380 75). Про таке рішення йдеться у повідомленні Нацкомісії, що здійснює державне регулювання у сферах електронних комунікацій, радіочастотного спектра та надання послуг поштового звʼязку (НКЕК).

⚡️Ми дуже хочемо, щоб наші читачі знали більше, створювали більше і заробляли більше. Тому даруємо 44% знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом SMART до 19.05 Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • ПрАТ «ВФ Україна» отримало дозвіл на користування кодом мережі призначення «75» для мережі мобільного звʼязку з абонентською місткістю 10 млн не географічних номерів для надання електронних комунікаційних послуг на території України терміном на пʼять років.
  • Абоненти мережі зможуть обирати номер, що починається на «075» до кінця поточного року, повідомила пресслужба компанії у коментарі «Інтерфакс-Україна»
  • Vodafone вже має у своєму розпорядженні чотири номерні коди: 050, 066, 095, 099. Додатковий ресурс нумерації значно збільшує вибір бажаної комбінації цифр для нових та наявних абонентів компанії, пояснили у Vodafone.
  • Також клієнти зможуть обрати номер за допомогою сторінки «Вибір номера» на сайті Vodafone та зарезервувати його. Сервіс підбору номерів надасть змогу також відновити свій деактивований номер.

Контекст

Компанія вже використала 8,15 млн номерів із 10 млн із кодом мережі призначення «50». Крім того, використано 8,044 млн номерів із кодом мережі призначення «66», 8,1 млн – із кодом «95» і 7,72 – із кодом «99», повідомлялося в заявці «Водафон Україна», яку оприлюднив телеграм-канал MZU – Мобільний звʼязок України.

Наприкінці лютого оператор «Київстар» отримав дозвіл на користування кодом мережі призначення 77 (+380 77).

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні