Категорія
Новини
Дата

У київському UNIT.Сity Василя Хмельницького повну оренду сплачує лише одна компанія

Більшість орендарів офісних приміщень у київському інноваційному парку UNIT.Сity через війну не сплачують оренду, повністю сплачує тільки одна компанія. Про це сказав в інтервʼю Forbes Україна бізнесмен Василь Хмельницький.

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти

  • Наразі повну оренду в столичному UNIT.Сity платить лише одна іноземна компанія, повідомив бізнесмен. Ще декілька – половину. Цього вистачає лише на технічну підтримку приміщень. Більшість не платять, сказав Хмельницький.
  • Щодо ситуації з UNIT.Сity в Харкові, в який потрапило три ворожі снаряди, то бізнесмен обіцяє зберегти проєкт. «Харків – велике та дуже патріотичне місто. І якщо там буде хоч одна компанія, якій потрібен офіс, будемо працювати», – наголосив Хмельницький. 
  • Зараз у Харкові знаходиться невелика команда, яка підтримує обʼєкт технічно та з точки зору безпеки, додав він.

Контекст

Війна вдарила по бізнесу Василя Хмельницького сильніше, ніж він очікував, залишивши на балансі інвестора $250 000. До 24 лютого лише зарплатний фонд його компаній був $500 000 на місяць. Більше читайте тут: Зустрів війну з $250 000 на рахунках і боргами у $200 млн. Як Василь Хмельницький рятує свої бізнеси. Інтервʼю.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні