Категорія
Новини
Дата

У київському UNIT.Сity Василя Хмельницького повну оренду сплачує лише одна компанія

1 хв читання

Більшість орендарів офісних приміщень у київському інноваційному парку UNIT.Сity через війну не сплачують оренду, повністю сплачує тільки одна компанія. Про це сказав в інтервʼю Forbes Україна бізнесмен Василь Хмельницький.

Ключові факти

  • Наразі повну оренду в столичному UNIT.Сity платить лише одна іноземна компанія, повідомив бізнесмен. Ще декілька – половину. Цього вистачає лише на технічну підтримку приміщень. Більшість не платять, сказав Хмельницький.
  • Щодо ситуації з UNIT.Сity в Харкові, в який потрапило три ворожі снаряди, то бізнесмен обіцяє зберегти проєкт. «Харків – велике та дуже патріотичне місто. І якщо там буде хоч одна компанія, якій потрібен офіс, будемо працювати», – наголосив Хмельницький. 
  • Зараз у Харкові знаходиться невелика команда, яка підтримує обʼєкт технічно та з точки зору безпеки, додав він.

Контекст

Війна вдарила по бізнесу Василя Хмельницького сильніше, ніж він очікував, залишивши на балансі інвестора $250 000. До 24 лютого лише зарплатний фонд його компаній був $500 000 на місяць. Більше читайте тут: Зустрів війну з $250 000 на рахунках і боргами у $200 млн. Як Василь Хмельницький рятує свої бізнеси. Інтервʼю.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд
В новому журналі Forbes Ukraine: список NEXT 250 перспективних компаній малого та середнього бізнесу

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні