Категорія
Новини
Дата

У РФ операторам рекомендують відключити клієнтам безлімітний інтернет

У Росії телеком-операторам рекомендують відмовитися від безлімітних пакетів та зменшити об’єм інтернет-трафіку у діючих пакетах для клієнтів. Про це пише Інтерфакс.

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти:

  • Мінцифри РФ надіслало найбільшим телеком-операторам лист із рекомендацією відмовитися від безлімітних тарифних планів для клієнтів, пише видання.
  • Мобільним операторам радять збалансувати обсяги використання трафіку абонентами «в умовах зовнішнього санкційного тиску та скорочення доступності іноземного обладнання».
  • Російське відомство пояснює ініціативу боротьбою за збереження якості та доступності цифрових послуг та необхідістю підтримки та розвитку мобільних мереж.

Контекст

Санкції багатьох країн проти Росії відрізали країну-агресора від постачання іноземного телекомунікаційного обладнання. Російські мобільні оператори вже заявляли, що очікують виникнення збоїв звʼязку в Росії через брак обладнання та комплектуючих. Поточних запасів обладнання вистачить на 6 місяців, після чого у мережах можуть розпочатися перебої через зростання навантаження.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні