Категорія
Новини
Дата

Українську кіберспортивну команду Monte залишає Віктор Оруджев

Український кіберспортсмен Віктор sdy Оруджев залишає команду Monte. Про це йдеться в дописі команди в соцмережі Х

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Ключові факти 

  • Віктор sdy Оруджев покидає українську кіберспортивну команду Monte
  • «Контракт не був продовжений за згодою сторін», – йдеться у повідомленні Monte в X. Оруджев залишає команду на правах вільного агента. 
  • «Я шукаю собі новий дім. Сподіваюся, це не займе багато часу – не хочу пропускати багато ігор в сезоні», – написав Оруджев в Х. 
  • Оруджев додав, що веде переговори з кількома командами. Проте жодні з домовленостей не фіналізовані, тому він відкритий до пропозицій.

Контекст 

Оруджев перейшов у Monte у січні 2023 року з кіберспортивної команди Navi. Причиною переходу стало те, що в Navi йому не запропонували довгостроковий контракт. З Monte Оруджев дійшов до чвертьфіналу BLAST.tv Paris Major 2023, де команда програла шведській GamerLegion.

Команду Monte у 2022 році заснували геймер Володимир Велетнюк і Дмитро Вовк, який наразі є СЕО команди. Загальна сума призових команди – понад $290 000, йдеться у даних Esports Charts.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні