Категорія
Новини
Дата

«Укрпошта» отримала нагороду від маркетплейсу eBay

«Укрпошта» під час церемонії нагородження eBay’s Exporter of the Year 2022 отримала почесну відзнаку Rising Star у регіоні Emerging Markets, куди входять 150 країн. Про це повідомила пресслужба держкомпанії.

🎂 День народження у нас — подарунки вам. Forbes Ukraine чотири роки, тому даруємо 44% знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом FORBES4 до 31 березня. Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • Нагородою відзначено продавця, який досяг найбільш вражаючих результатів продажів у перший рік запуску свого онлайн-магазину. 
  • В компанії зазначили, що «Укрпошта» стала першою в світі серед національних поштових операторів, хто розпочав роботу на міжнародному маркетплейсі eBay, і за кілька місяців із початку продажів отримала статус top-rated seller. 
  • На платформі онлайн-магазина кожен охочий із будь-якої точки світу може придбати оригінальні товари від «Укрпошти»: марки, конверти, картки, поштові набори, брендовані футболки, світшоти, чашки та ін.
  • «Укрпошта» – національна пошта, яка доставляє товари по всьому світу для 12 000 українських виробників, що є активними продавцями на платформі. Уже під час повномасштабної війни «Укрпошта» також відкрила свій магазин. Ми вдячні eBay за можливість представляти нас на світовій арені та отримати високу експертну оцінку роботи», – прокоментував гендиректор «Укрпошти» Ігор Смілянський.

Контекст

Офіційний онлайн-магазин на eBay «Укрпошта» відкрила в травні цього року. За пʼять місяців компанія через цей канал продажів відправила понад 5000 замовлень на суму понад 7,5 млн грн для покупців на eBay з усього світу. Відкриття офіційного онлайн-магазину «Укрпошти» на eBay відбулося за сприяння Disqover Agency та Payonner.

За останні місяці показники об’ємів продажів українців демонструють безперебійність і виходять майже на 100% довоєнного рівня, зазначають в «Укрпошті». 

Наразі Україна входить до пʼятірки найпопулярніших ринків офіса eBay Global Emerging markets, що відповідає за розвиток платформи в 150 країнах світу.

eBay – одна з найбільших торгових платформ, яка об’єднує понад 17 млн продавців та 142 млн активних покупців у 190 країнах. Обсяги продажів товарів через eBay минулого року склали $87 млрд.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні