Категорія
Новини
Дата

В Києві без світла 50% споживачів, теплопостачання відновлюється

До 08:30 ранку 25 листопада у столиці половина житлового фонду працює в режимі аварійного відключення електроенергії, повідомляє пресслужба КМВА

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти:

  • 50% житлового фонду Києва на ранок 25 листопада працює в режимі аварійного відключення електроенергії, повідомляє пресслужба Київської міської військової адміністрації.
  • Водопостачання в Києві відновлено повністю, але у частини споживачів спостерігається понижений тиск води. Стабілізація ситуації очікується найближчим часом.
  • Відновлення теплопостачання триває, аварійні бригади працюють в посиленому режимі.

Контекст:

23 листопада Росія здійснила сьомий масований обстріл української енергетичної інфраструктури. З понад 70 випущених ракет 51 була збита силами ППО. Два десятки влучили в обʼєкти інфраструктури в Києві, Львові, Вінниці, Кривому Розі. 

«Внаслідок цього було знеструмлено переважну більшість споживачів електроенергії по всій країні. Відбуваються аварійні відключення. Відсутність електроенергії може вплинути на наявність тепло- та водопостачання», – йдеться в заяві Міністерства енергетики.

Міський голова Києва Віталій Кличко заявив в ефірі національного телемарафону, що на зимовий період, можливо, доведеться вдатись до тимчасового переміщення деяких груп населення. Кличко підкреслив, що про евакуацію не йдеться.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні