Категорія
Інновації
Дата

Інтернет на випадок блекауту. «Київстар» надаватиме доступ до супутникового інтернету OneWeb, «Vodafone Україна» – планує партнерство зі Starlink. Навіщо їм це? 

Київстар, Vodafone Україна, Starlink /Shutterstock

Найбільші мобільні оператори «Київстар» та «Vodafone Україна» планують додати до своїх послуг доступ до супутникового інтернету. Фото Shutterstock

Найбільші мобільні оператори «Київстар» та «Vodafone Україна» передбачають додати до своїх послуг доступ до супутникового інтернету. «Київстар» планує співпрацю з британською OneWeb, Vodafone – зі Starlink Ілона Маска. Що це дасть клієнтам лідерів українського телеком-ринку?

Найбільший український мобільний оператор «Київстар» буде офіційним представником британського провайдера супутникового інтернету OneWeb в Україні, розповів B2B-директор оператора Костянтин Вечір на Business Wisdom Summit 10 квітня.

Про плани «Київстару» щодо співпраці з OneWeb казав і гендиректор материнської компанії VEON Каан Терзіоглу в інтерв’ю Forbes у січні 2024 року. Водночас другий за величиною мобільний оператор країни «Vodafone Україна» придивляється до співпраці зі Starlink.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні