Категорія
Життя
Дата

Forbes Digital

26 шкіл з вивчення англійської для бізнесу. Як обрати свою? Великий і детальний гід Forbes

16 хв читання

Курси бізнес-англійської /Ілюстрація Forbes Ukraine

Здебільшого школи пропонують опанувати навички ділового листування, переговорів, проходження співбесід та презентації проєктів Фото Ілюстрація Forbes Ukraine

У 2023-му власник компанії «Три ведмеді» Дмитро Ушмаєв придбав завод у Польщі, а львівська Intellias відкрила офіс в індійській Пуні. Це – лише два приклади експансії українських компаній. Щоб порозумітись з іноземними партнерами та клієнтами, потрібна ділова англійська. Вивчити її можна у приватній школі. Якій та як обрати найкращу?

У сучасній освіті переосмислюють поняття ділової англійської, зазначає очільниця відділу крос-культурної комунікації в університеті SoftServe Юлія Заболотна. Раніше були популярними книги Business English, які допомагали у певних аспектах – у переговорах з партнерами та клієнтами, менеджменті глобальних команд чи проведенні презентацій. 

Тренд змінився на користь комунікативних стратегій та functional language – фраз, які допоможуть у різних ситуаціях, каже Заболотна. Це про те, як правильно погодитися або не погодитися з іншими, як презентувати свою думку, як перебити когось чи перепитати про щось. 

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд
В новому журналі Forbes Ukraine: список NEXT 250 перспективних компаній малого та середнього бізнесу

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні