Категорія
Життя
Дата

26 шкіл з вивчення англійської для бізнесу. Як обрати свою? Великий і детальний гід Forbes

Курси бізнес-англійської /Ілюстрація Forbes Ukraine

Здебільшого школи пропонують опанувати навички ділового листування, переговорів, проходження співбесід та презентації проєктів Фото Ілюстрація Forbes Ukraine

У 2023-му власник компанії «Три ведмеді» Дмитро Ушмаєв придбав завод у Польщі, а львівська Intellias відкрила офіс в індійській Пуні. Це – лише два приклади експансії українських компаній. Щоб порозумітись з іноземними партнерами та клієнтами, потрібна ділова англійська. Вивчити її можна у приватній школі. Якій та як обрати найкращу?

У сучасній освіті переосмислюють поняття ділової англійської, зазначає очільниця відділу крос-культурної комунікації в університеті SoftServe Юлія Заболотна. Раніше були популярними книги Business English, які допомагали у певних аспектах – у переговорах з партнерами та клієнтами, менеджменті глобальних команд чи проведенні презентацій. 

Тренд змінився на користь комунікативних стратегій та functional language – фраз, які допоможуть у різних ситуаціях, каже Заболотна. Це про те, як правильно погодитися або не погодитися з іншими, як презентувати свою думку, як перебити когось чи перепитати про щось. 

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні