Категорія
Новини
Дата

АМКУ дозволив компанії Terwin Group Руслана Шостака придбати ТРЦ Neo Plaza у Дніпрі 

Співвласник Terwin Group Руслан Шостак /надано пресслужбою

Співвласник Terwin Group Руслан Шостак Фото надано пресслужбою

Антимонопольний комітет дозволив ТОВ «Тіксід», що входить у Terwin Group, придбати дніпровський торгово-розважальний центр Neo Plaza, йдеться у рішенні відомства.

⚡️Даруємо 700 грн знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом 700 до 28.04 Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • «Надано дозвіл на набуття ТОВ «Тіксід» контролю над ТОВ «Аркада Фінанс», – йдеться у рішенні Антимонопольного комітету України (АМКУ).
  • Компанія «Тіксід» входить у корпорацію «Тервін», яку створив Руслан Шостак у жовтні 2023 року. А ТОВ «Аркада Фінанс» є власником ТРЦ Neo Plaza на вулиці Марії Кюрі, 5 у Дніпрі. Загальна площа торгово-розважального центру – 24 764 кв. м.

Контекст

ТРЦ Neo Plaza відкрився наприкінці 2019 року неподалік центру Дніпра на місці торгово-розважального комплексу центру «Материк». Його девелопером була компанія Joint Industrial Park (JIP), а одним із якірних орендарів – супермаркет мережі Varus, співвласником якої є Руслан Шостак.

У тому самому році в ТРЦ Neo Plaza відкрився магазин EVA у новому форматі «лабораторії краси». Його ключова відмінність від класичних магазинів – широка представленість косметичної та парфумерної продукції.

«Ми розглядаємо купівлю складських комплексів і ТРЦ у Києві та Дніпрі», – казав в інтерв’ю Forbes співвласник Terwin Group Руслан Шостак наприкінці 2023 року. Яких саме торговельних центрів – він не уточнив, пославшись на переговори, які ще тоді тривали.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні