Категорія
Новини
Дата

АТБ запустила доставку термінових гуманітарних посилок. Хто може скористатися послугою

Мережа АТБ запустила доставку термінових гуманітарних посилок між Львовом, Харковом, Одесою та Дніпром, повідомив директор корпорації АТБ Борис Марков. Скористатися безоплатною доставкою термінових гуманітарних посилок зможуть переселенці, благодійні організації та волонтерські центри.

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти

  • АБТ прийняла рішення про нову послугу через суттєві труднощі у роботі офіційних курʼєрських служб в Україні.
  • Враховуючи наявне транспортне сполучення АТБ та за підтримки діючих магазинів та розподільчих центрів, компанія може безкоштовно надавати таку послугу у термінових та невідкладних випадках, зазначив Марков.
  • До безоплатної доставки прийматимуть посилки розмірами 50х50х70 см та вагою не більше ніж 30 кг. Замовити послугу «АТБ-пошта» можна через сервіс «Звернення організацій» на офіційному сайті компанії. У ньому необхідно заповнити відповідну форму із приміткою «Запит на послугу «АТБ-пошта».

Контекст

Тиждень тому «АТБ-маркет» заявив, що відновлює діяльність магазинів у Києві, Харкові та Київській області. Деякі магазини у містах, які знаходяться у зонах безпосередніх бойових дій, тимчасово закриваються. У разі стабілізації ситуації вони відновлюють свою діяльність.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні