Категорія
Новини
Дата

Бізнес отримав можливість приєднатися до програми «єВідновлення». Що для цього потрібно

До програми державної допомоги «єВідновлення» з 5 червня може приєднатися бізнес, який займається продажем будівельних матеріалів і наданням послуг з ремонту житла. Про це повідомила пресслужба Мінвідновлення.

Ключові факти

  • Зокрема, цей бізнес має працювати за такими MCC-кодами продавця: 1520: генеральні підрядники – житлове і торгове будівництво; 5211: магазини будівельних матеріалів та пиломатеріалів; 5231: магазини скла, фарби та шпалер.
  • Для участі в програмі уповноважена особа компанії має заповнити заявку на порталі «Дія». Для цього потрібно перейти на порталі в «Послуги» – «Підприємництво» та обрати «Приєднатися до «єВідновлення» як бізнес». 
  • Статус розгляду заяви можна буде відстежувати в реальному часі в кабінеті на порталі «Дія».
  • Повідомлення про приєднання до програми «єВідновлення» прийде на електронну пошту, зазначену уповноваженою особою.

Контекст

З 10 травня всі громадяни, чиє житло отримало незначні пошкодження внаслідок збройної агресії РФ, можуть скористатися послугою «єВідновлення» для отримання держдопомоги, повідомляє Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури. Для цього треба подати заявку на допомогу в «Дії», а вже протягом місяця спеціальна комісія при громаді повинна прийняти рішення щодо надання такої допомоги.

Пріоритет в одержанні коштів на відновлення мають учасники бойових дій, мобілізовані, сімʼї загиблих військових, люди з інвалідністю I і II груп та багатодітні сімʼї. Максимальна сума на відновлення одного обʼєкта – 200 000 грн.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні