Категорія
Новини
Дата

«Фокстрот» відкриє новий магазин у Вінниці та відремонтує пошкоджений у Харкові

У 2023 році мережа побутової техніки та електроніки «Фокстрот» планує відкрити новий магазин у Вінниці та провести реконструкцію магазину в Харкові, пише «NV Бізнес», посилаючись на повідомлення компанії.

🎂 День народження у нас — подарунки вам. Forbes Ukraine чотири роки, тому даруємо 44% знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом FORBES4 до 31 березня. Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • У Вінниці планується відкриття магазину загальною площею 750 кв. м. Нова локація стане третьою в місті.
  • У Харкові запланована реконструкція магазину, який було пошкоджено під час масованих обстрілів у березні 2022 року (вул. Вернадського, 2).
  • На початку квітня, у форматі точки видачі онлайн-замовлень, відновлено роботу вже третього магазину мережі у Миколаєві (п-т Корабелів, 14).

Контекст

До 24 лютого 2022 року мережа «Фокстрот» оперувала 169 магазинами. Внаслідок російських обстрілів було зруйновано шість магазинів і пошкоджено пʼять. Ще сім магазинів знаходяться на тимчасово окупованих територіях, закрито низку магазинів у прифронтових регіонах і на лінії зіткнення.

Наразі ритейлеру вдалося зберегти та налагодити безперебійну роботу 112 магазинів і двох точок видачі інтернет-замовлень.

Восени компанія відкрила новий склад в селі Колонщина Київської області. Завдяки цьому мережа «Фокстрот» закрила резервні потужності у Дніпрі й Львові, відмовилася від оренди складів у Київській області і повністю перейшла на централізовану операційну діяльність з одного складу.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні