Категорія
Новини
Дата

Forbes залучив $200 млн від криптовалютної біржі Binance. Медіагрупа готується вийти на біржу

Група Forbes Media залучила $200 млн від найбільшої у світі криптовалютної біржі Binance, повідомляється у пресрелізі видавця. Binance буде консультувати Forbes щодо цифрових активів.

⚡️Даруємо 700 грн знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом 700 до 28.04 Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • Binance Holdings Ltd інвестує $200 млн у видавництво Forbes. Інвестиції від Binance – частина угоди приватного інвестування у публічний капітал (PIPE) у сумі $400 млн.
  • Binance консультуватиме Forbes щодо цифрових активів та стратегії Web3. Forbes вивчає випуск невзаємозамінних токенів, введення формату read-to-earn («читай і заробляй») та продажу підписки за біткоїни.
  • Після закриття угоди директор зі зв'язків із громадськістю Binance Патрік Хіллманн та голова Binance Labs (підрозділ венчурного капіталу) Білл Чін приєднаються до ради директорів Forbes.

Контекст

Угода з Binance – частина плану виведення Forbes на біржу в першому кварталі 2022 року. Forbes Media погодилася стати публічною компанією у 2021 році шляхом злиття з Magnum Opus Acquisition Ltd. Об'єднання бізнесів має завершитися в першому кварталі 2022 року, коли акції компанії торгуватимуться під тикером FRBS на Нью-Йоркській фондовій біржі.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні