Категорія
Новини
Дата

Forbes слідом за Netflix зніме фільм про подружню пару, яку США звинувачують у крадіжці криптовалюти на $4,5 млрд

Forbes зніме серіал та документальний фільм про Іллю Ліхтенштейна та Хезер Морган – відому нью-йоркську пару, яких прокурори США звинувачують у відмиванні біткоїнів на $4,5 млрд. Зйомки вже розпочалися, пише Deadline.

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти

  • Forbes обʼєднається з холдингом EOne для зйомок серіалу та документального фільму, повідомляє видання. До написання сценарію приєднається продюсерська компанія Tucker Tooley Entertainment.
  • Фільм і серіал будуть базуватися на статтях Forbes про Ліхтенштейна та його дружину Морган. Виробництво документального проєкту вже почалося, включаючи зйомку та архівні дослідження.
  • Творці фільмів хочуть розповісти про світ криптовалюти, а також роботу Морган у самому Forbes, співробітницею якого вона була до вересня 2021 року.

Контекст

31-річну Морган та 34-річного Ліхтенштейна затримали в США у лютому 2022 року. Їх звинувачують у відмиванні $4,5 млрд після зламування криптобіржі Bitfinex. Зараз Мінʼюст США конфіскував у подружжя понад $3,6 млрд.

Федеральна влада вважає, що «це найбільший фінансовий арешт в історії».

Forbes розповідав про пару, яка створила образ успішних технопідприємців і водночас відмивала вкрадені біткоїни. Ліхтенштейн колись заснував компанію та отримав інвестиції від Марка Кубана, перш ніж почати інвестувати у стартапи разом із такими лідерами, як Марк Беніофф.

Морган тим часом створювала собі репутацію лідера думок, написавши низку статей про жінок у лідерстві для Forbes.com. Ще вона придумала для себе альтер-его безглуздої реперші Razzlekhan на YouTube, яка говорить про успіх та гроші.

11 лютого про плани зняти серіал про подружню пару заявив кіногігант Netflix.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні