Категорія
Новини
Дата

Ілон Маск заборонив віддалену роботу в Twitter і попередив співробітників про «важкі часи»

1 хв читання

Новий власник та тимчасовий голова Twitter Ілон Маск попередив співробітників компанії про «важкі часи попереду» та заборонив віддалену роботу. Про це пише Bloomberg з посиланням на перший електронний лист, який мільярдер надіслав співробітникам увечері в середу.

За 107 років існування Forbes логотип змінювався 18 разів, але таким авангардним і вільним світ його бачить вперше. В новому числі журналу Forbes Ukraine: сучасне мистецтво, топ-50 благодійних фондів, альтернативна енергетика, 30 до 30. Замовляйте вже зараз!

Ключові факти

  • У своєму листі Маск зазначив, що не збирається прикрашати ситуацію щодо економічних перспектив компанії, яка залежна від реклами
  • Згідно з новими правилами, які набирають чинності негайно, співробітники повинні бути в офісі не менше 40 годин на тиждень, додав голова Twitter.
  • Маск також повідомив співробітникам, що хоче, щоб підписки становили половину доходу Twitter.
  • «Шлях попереду важкий і вимагатиме інтенсивної роботи, щоб досягти успіху», – написав Маск. Він додав, що «протягом наступних кількох днів абсолютним головним пріоритетом є пошук і блокування ботів/тролів/спаму» в соцмережі.

Контекст

До приходу Маска Twitter дозволяв роботу з будь-якого місця для своїх працівників, багато з яких спочатку були змушені працювати віддалено через пандемію. Скасування віддаленої роботи була однією з перших тем під час телефонної розмови, яку Маск провів із співробітниками Twitter після оголошення угоди про покупку компанії на початку року. Тоді він сказав, що виступає проти віддаленої роботи та надаватиме винятки лише в кожному конкретному випадку.

Майже за два тижні перебування на чолі Twitter Маск звільнив приблизно половину співробітників та більшу частину керівників. Новий власник соцмережі підвищив ціну підписки Twitter Blue з $5 до $8 і додав до неї верифікацію користувача.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд