Категорія
Новини
Дата

Inditex відновлює роботу інтернет-магазину 2 квітня, перші три Zara у Києві - 3 квітня

Zara ua /Getty Images

Zara Україна відновлює роботу 3 квітня Фото Getty Images

Після відновлення роботи онлайн-майданчика 2 квітня, вже наступного дня до роботи повернеться близько 20 магазинів Inditex у Києві, зокрема, Zara, Pull&Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho і Zara Home, повідомляє іспанське інформаційне агентство EFE.

⚡️Ми дуже хочемо, щоб наші читачі знали більше, створювали більше і заробляли більше. Тому даруємо 44% знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом SMART до 19.05 Оформлюйте зараз за цим посиланням

Контекст

  • Іспанська група Inditex поступово відновлює комерційну діяльність в Україні, починаючи з вівторка, йдеться в повідомленні EFE. Компанія повертається до діяльності з перезапуску інтернет-магазину, а вже зі день — 3 квітня — з близько 20 магазинами своїх брендів у столиці, серед яких три Zara.
  • Про повернення до роботи Zara в Україні Forbes також повідомив один з топменеджерів торгово-розважальних центрів Києві, який через комерційні умови, які забороняють розголошувати інформацію про бренд, погодився спілкуватись на умовах анонімності.
  • За останні кілька днів про повернення найближчим часом на своїх сторінках у соцмережах повідомляли ТРЦ Lavina Mall і Respublika Park. Всього група може відкрити близько 50 магазинів, зокрема, й у інших містах. Наразі у компанії відкриті вакансії у львівських ТРЦ Forum Lviv і King Cross Leopolis, черкаському ТРЦ Lubava і вінницькому ТРЦ SkyPark.
  • Для роботу в Zara Home вакансії відкриті в ТРЦ Gilliver та River Mall у Києві.
  • Оновлено. 3 квітня магазини Inditex повернулись до роботи в ТРЦ Lavina Mall, River Mall, Gullivee, Dream та Respublika Park.

Контекст

Магазини Inditex повертаються на український ринок через понад два роки після того, як почалося російське повномасштабне вторгнення. До російської агресія іспанська компанія мала 84 магазини в Україні з прибутком у 2021 році розмірі 58 млн євро, пише EFE.

1 березня Forbes розповідав, що іспанський ритейлер планує відкрити магазин Zara у ТРЦ Respublika Park у Києві. Власник брендів Bershka і Zara Home прийняв рішення про повернення до роботи в Україні після того як це вже зробили відбулося після того, як інші великі транснаціональні компанії, такі як McDonaldʼs та H&M.

Влітку 2023 року ТРЦ Nikolsky, Respublika Park, Riviera, Forum Lviv та King Cross Leopolis провели флешмоб «ZARAповертайся!» Вітрини тимчасово зачинених магазинів розфарбували закликами «сумую», «погано без тебе», «повертайся».

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні