Категорія
Новини
Дата

Манхеттен втрачає понад $12 млрд на рік через віддалену роботу, працівники витрачають менше грошей поряд з офісом – Bloomberg

У Нью-Йорку робочий тиждень в офісах скоротився до трьох днів, працівники зʼявляються там по вівторках, середах та четвергах, а по пʼятницях та понеділках у діловому центрі міста все порожніє, пише Bloomberg. Робітники Манхеттена знизили витрати приблизно на $12,4 млрд на рік, через те що на 30% менше днів проводять в офісі.

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти

  • Згідно з розрахунками агентства, ніде економічна вартість дистанційної роботи не проявляється так яскраво, як у провідному фінансовому центрі світу – Нью-Йорку. Цифру в понад $12 млрд було розраховано шляхом множення показника річної втрати витрат на одного працівника з поправкою на інфляцію на оцінку Бюро перепису населення США майже 2,7 млн пасажирів та мешканців, які працювали на Манхеттені у 2019 році.
  • Це означає, що середній працівник витрачає на їжу, покупки та розваги поряд з офісом у Нью-Йорку менше на $4661 на рік. Це можна порівняти з $3040 у Сан-Франциско і $2387 у Чикаго. 
  • Втрата $12,4 млрд на рік призводить до втрачених показників продажів для ресторанів, роздрібних продавців та інших підприємств, які є рушійною силою економічного двигуна Нью-Йорка. 
  • Те, як живуть у Нью-Йорку, є повчальним для інших фінансових центрів по всьому світу.
  • «Менші витрати робітників у центральних районах означають набагато менші надходження від податку з продажу, – сказав Хосе Марія Барреро, професор Мексиканського автономного технологічного інституту та дослідник групи WFH, який підрахував дані для Bloomberg. – Якщо у вас менше пасажирів, це означає менше доходів».

Контекст

У листопаді 2022 року новий власник та тимчасовий голова Twitter Ілон Маск попередив співробітників компанії про «важкі часи попереду» та заборонив віддалену роботу. Згідно з новими правилами, які набирають чинності негайно, співробітники повинні бути в офісі не менше 40 годин на тиждень.

До приходу Маска Twitter дозволяв роботу з будь-якого місця для своїх працівників, багато з яких спочатку були змушені працювати віддалено через пандемію. Скасування віддаленої роботи було однією з перших тем під час телефонної розмови, яку Маск провів із співробітниками Twitter після оголошення угоди про купівлю компанії на початку року. Тоді він сказав, що виступає проти віддаленої роботи та надаватиме винятки лише в кожному конкретному випадку.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні