Категорія
Новини
Дата

Meta планує запустити веб-версію Threads на тлі конкуренції з X

Компанія Meta планує запустити веб-версію програми для мікроблогів Threads на початку цього тижня, що стане найбільшою новою функцією, представленою в конкуренті X (раніше – Twitter) Ілона Маска, пише The Wall Street Journal. Веб-версія нового додатка – одна з функцій, яку просили користувачі.

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Ключові факти

  • Адам Моссері, голова Instagram, заявив у пʼятницю у своєму профілі в Instagram, що незабаром буде запущено веб-версію Threads, яка вже проходить внутрішнє тестування в Meta. Джерела, знайомі з планами Meta, сказали, що вона запуститься на початку цього тижня.
  • Користувачі можуть переглядати певні повідомлення Threads в інтернеті, але їхній доступ обмежений, оскільки програма в основному призначена для мобільних телефонів.
  • За словами кількох експертів із соціальних мереж, веб-версія Threads була б корисною для Meta з погляду просування сервісу в інтернеті та продовження суперництва з X. Зокрема, це дало б компанії ширше охоплення, більше функцій і кращі можливості збору даних.
  • Meta поспішила запустити Threads, щоб скористатися зростаючим інтересом до альтернативи X. Threads став найшвидшим додатком, що досяг позначки 100 млн завантажень за пʼять днів. Незважаючи на ранній успіх, використання програми швидко скоротилося, і багато користувачів посилалися на відсутність функцій, включаючи повну веб-версію.
  • В останні тижні Meta представила кілька інших нових функцій, зокрема можливість встановлювати повідомлення про публікації для облікових записів і переглядати публікації у вигляді хронологічної стрічки.
  • Крім веб-версії Threads, виконавчий директор Meta Марк Цукерберг раніше цього місяця повідомив, що компанія планує запустити покращену функцію пошуку «в найближчі кілька тижнів». Наразі користувачі Threads можуть шукати чужі профілі, але не мають змоги шукати повідомлення за ключовими словами.

Контекст

Новий додаток мав стати хітом із самого початку, коли Meta запустила просту версію на початку липня, але в останні тижні його використання різко впало.

Згідно з новими даними SimilarWeb, компанії, що займається цифровими даними та аналітикою, час, що витрачається на додаток Threads, скоротився приблизно на 85% більш ніж через місяць після його запуску. На піку свого розвитку через кілька днів після запуску у Threads було майже 50 млн активних користувачів на день по всьому світу. З того часу ця кількість впала до менш ніж 10 млн, повідомила фірма.

За даними Insider Intelligence, X Corp. має близько 363,7 млн активних користувачів на місяць. У липні 2022 року X заявила про 237,8 млн активних користувачів на день.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні