Категорія
Новини
Дата

Обігнали Megogo. У «Київстар» назвали кількість користувачів свого медіасервісу 

Кількість користувачів сервісу «Київстар ТБ» на сьогоднішній день перевищує 1 млн, більшість — платять за сервіс. Про це в інтерв’ю Forbes розповів президент «Київстар» Олександр Комаров.

⚡️Ми дуже хочемо, щоб наші читачі знали більше, створювали більше і заробляли більше. Тому даруємо 44% знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом SMART до 19.05 Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • За словами Комарова, наразі понад 80% користувачів «Київстар ТБ» сплачують за користування сервісом. Ще 20% — це фріміум–користувачі, які знаходяться в такому собі «транзиті».
  • Також він додав, що темпи зростання кількості користувачів «Київстар ТБ» рік до року – 37%. 
  • Президент «Київстар» додав, що сервісу вдається залучати користувачів за рахунок великої кількості унікальних підписок, як Disney+, Paramount, Warner Brothers. Крім того, 75% контенту на платформі перекладено українською мовою.
  • Також сервіс росте за рахунок безоплатного контенту, підключень до уроків під час дистанційного навчання на початку війни. 
  • Комаров підтвердив, що «Київстар ТБ» обігнав за кількістю підписників популярний медіасервіс Megogo. 
  • В інтервʼю Forbes Україна співзасновник Megogo Федір Дроздовський зазначав, що зараз у сервісу в Україні орієнтовно 750 000 передплатників.

Контекст

На кінець 2022-го п’ятірка найбільших українських OTT-платформ мала понад 1,3 млн платних користувачів, зазначав директор аналітичного сервісу Big Data UA Сергій Бойко. При цьому, у медіасервісу Megogo було понад 800 000 передплатників. медіасервіси Sweet.tv, Volia, «Київстар ТБ» мали по 120 000–150 000 підписників кожен. 

В липні 2022 року Рінат Ахметов закрив свій OTT-сервіс Oll.tv, який мав декілька сотень тисяч передплатників. 

За словами співзасновника FILM.UA Group Сергія Созановського, американський стрімінговий сервіс Netflix інвестував в український контент мільйони доларів.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні