Категорія
Новини
Дата

Путін особисто схвалив участь Абрамовича у переговорах між РФ та Україною – Financial Times

1 хв читання

Президент країни-агресора Володимир Путін особисто схвалив участь олігарха Романа Абрамовича у переговорах між Росією та Україною, повідомила Financial Times із посиланням на два джерела.

⚡️ Ексклюзивний спікер на Саміті СЕО: Грег Маккеон, автор бестселерів «Есенціалізм» та «Без зусиль». Ви дізнаєтеся, як досягати більшого, роблячи менше, і зберігати продуктивність у світі, де вигорання стало нормою. Долучайтеся до саміту вже 1 листопада за посиланням.

Ключові факти

  • Абрамович зустрівся з високопосадовцем з Офісу президента України для вирішення питань щодо організації переговорів. З того часу сторони почали обговорювати попередній план припинення бойових дій в Україні, кажуть співрозмовники видання.
  • Те, що Абрамович брав участь у переговорах, підтвердив керівник фракції «Слуга народу» Давид Арахамія. «Я можу підтвердити, що Абрамович активно бере участь у мирних переговорах», – сказав Арахамія FT. «Мільярдер «ввійшов до процесу через міжнародну єврейську громаду», – додав він.

Контекст

Раніше The Wall Street Journal повідомила, що президент України Володимир Зеленський просив США не вводити санкції проти Абрамовича, оскільки він сприяє переговорам РФ та України.

Представники РФ та України провели три очні раунди переговорів, які відбулися в Білорусі наприкінці лютого – на початку березня. Наразі вони продовжуються у онлайн-форматі.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд