У Х стався глобальний збій, згодом роботу платформи відновили /Getty Images
Категорія
Новини
Дата

У Х стався глобальний збій, згодом роботу платформи відновили

Getty Images

Платформа X, раніше відома як Twitter, відновила нормальну роботу в усьому світі вранці у четвер, 21 грудня, після збою, пише Reuters. У США понад 77 000 користувачів зіткнулися з проблемами в роботі соцмережі.

Ключові факти

  • Користувачі в Канаді, Великій Британії, Франції та інших країнах повідомили про проблеми з доступом до X і X Pro.
  • За даними Downdetector, понад 7000 користувачів у Канаді та Великій Британії зіткнулися з проблемами при роботі з платформою.
  • Причина збою поки не відома, і електронні листи до команди підтримки X повернулися назад.
  • Користувачі X не могли переглядати повідомлення, натомість отримуючи повідомлення «Ласкаво просимо до X!» , користувачам X Pro висвітлювався напис «Очікування повідомлень».
  • Користувачі почали заходити до конкуруючого додатку Threads від Meta, щоб обговорити збій і вказати на труднощі з доступом до повідомлень, відповідей та профілів на X.

Контекст

Платформа соціальних мереж зіткнулася з потрясіннями та невизначеністю після її придбання Маском за $44 млрд, яке призвело до звільнень, у тому числі численних інженерів, відповідальних за усунення та запобігання збоям в обслуговуванні.

На початку року в Twitter теж відбувся збій. 8 лютого користувачі по всьому світу повідомили, що не можуть публікувати твіти та надсилати повідомлення одне одному. На платформі став популярним хештег #TwitterDown.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні