«Укренерго» обмежить електропостачання промисловості та населенню по всій Україні /Shutterstock
Категорія
Новини
Дата

«Укренерго» обмежить електропостачання промисловості та населенню по всій Україні

Shutterstock

Для усунення наслідків сьогоднішніх ракетних атак Росії диспетчерський центр «Укренерго» з 17:00 надав обленерго обсяги застосування графіків аварійного відключення електропостачання для промислових і побутових споживачів у всіх регіонах, повідомляє НЕК.

⚡️Даруємо 700 грн знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом 700 до 28.04 Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • Зазначається, що внаслідок сьогоднішньої атаки пошкоджено обладнання магістральної мережі української енергосистеми одразу в кількох регіонах. «Наразі обмеження споживачів необхідні, щоб зменшити навантаження на мережі та уникнути повторних аварій після того, як інфраструктура була пошкоджена обстрілами росіян», – кажуть у компанії.
  • Згідно з повідомленням, такі заходи дають змогу енергетикам швидше відновити пошкоджені обʼєкти й тримати систему збалансованою.
  • «Укренерго» разом з операторами розподільчих мереж робить усе можливе для того, щоб відновити пошкоджену енергетичну інфраструктуру в найкоротші терміни. Ремонтні бригади працюють цілодобово», – додали у НЕК.
  • Там знову попросили українців максимально економно використовувати електроенергію.

Контекст

Російські окупанти зранку 31 жовтня завдали чергові масовані удари по обʼєктах енергетичної інфраструктури. Повідомляється про роботу ППО і вибухи на Київщині, у Харкові, Запоріжжі та інших містах і областях.

31 жовтня в Україні запроваджуються екстрені відключення електроенергії через масовані обстріли росіянами критичної інфраструктури. 

Російські окупанти здійснили кілька хвиль ракетних атак по об’єктах критичної інфраструктури України. 44 крилаті ракети знищено силами та засобами ППО, повідомило командування Повітряних сил ЗСУ.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні