Категорія
Новини
Дата

Ярославський виставив на продаж яхту Kaiser за €49,5 млн. Бізнесмен обіцяв спрямувати кошти на відновлення Харкова

Бізнесмен Олександр Ярославський виставив на продаж яхту Kaiser за €49,5 млн. Оголошення розміщене на сайті Worth Avenue Yachts. Продаж яхти бізнесмен анонсував ще в березні, а отримані кошти обіцяв спрямувати на програму відновлення Харкова.

🎂 День народження у нас — подарунки вам. Forbes Ukraine чотири роки, тому даруємо 44% знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом FORBES4 до 31 березня. Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • Шістдесятиметрова яхта Kaiser збудована німецькою компанією Abeking & Rasmussen в 2011 році. 
  • Kaiser має шість кабін, де можна розмістити 12 гостей. Також передбачено місце для 15 членів команди.
  • Судно наразі перебуває в італійському Вентімільї.
Ярославський виставив на продаж яхту Kaiser за €49,5 млн. Бізнесмен обіцяв спрямувати кошти на відновлення Харкова /Фото 1

Яхта Kaiser. Фото: worthavenueyachts.com

Контекст

Продаж яхти Ярославський анонсував ще на початку березня. За його словами, отримані кошти він направить на програму відновлення зруйнованого війною Харкова.

«DCH починає гуманітарну програму для Харкова. Першим внеском у відновлення зруйнованого міста стануть кошти від продажу моєї яхти Kaiser. На неї часу вже не буде – треба працювати, працювати і ще більше працювати», – заявив бізнесмен.

Президент групи DCH Олександр Ярославський до війни займав девʼяте місце серед найбагатших українців за версією Forbes Україна. Його статки оцінювалися у $820 млн.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні