Категорія
Новини
Дата

Зеленський та Путін можуть зустрітися найближчим часом – міністр оборони Туреччини

Президенти України та РФ можуть зустрітися для перемовин найближчими днями. Про це сказав міністр оборони Туреччини Хулусі Акар, якого цитує пресслужба міністерства.

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти

  • Президент Реджеп Тайіп Ердоган зустрічався з президентами Володимиром Путіним та Володимиром Зеленським, наголосив міністр. За словами Акара, на зустрічах президент Туреччини намагався якнайшвидше домогтися припинення вогню і організувати переговори.
  • «Ми сподіваємося, незважаючи на деякі труднощі, що найближчими днями, можливо, за пропозиціями нашого президента вдасться зібратися двом лідерам», – сказав Акар.

Контекст

Особисті перемовини лідерів України й РФ можуть відбутися найближчим часом у Стамбулі чи Анкарі, заявив 2 квітня очільник переговорної групи з росіянами Давид Арахамія.

Президент Зеленський 4 квітня заявив, що чим довше країна-агресор затягуватиме з зустріччю президентів, тим гірше для неї самої.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні