Категорія
Архів журналу Forbes
Дата

Forbes Ukraine (червень-липень 2024)

4 хв читання

Даруємо 40% знижки на річну підписку Forbes Digital. Пропозиція діє за промокодом SEPT40 до 18 вересня включно. Оформлюйте за посиланням.

На обкладинці учасники рейтингу NEXT-250 /Антон Забєльський, для Forbes Ukraine

На обкладинці учасники рейтингу NEXT-250 у 2024-му році. Фото Антон Забєльський, для Forbes Ukraine

На обкладинці третього випуску журналу у 2024-му році помістились обличчя українського малого та середнього бізнесу — учасники уже традиційного рейтингу NEXT-250. Його редакція Forbes Ukraine складає щорічно, аби показати багатовекторність підприємництва в Україні та відзначити найбільш перспективні компанії із виторгом до 1 млрд грн. Про діяльність деяких із них широкій аудиторії відомо мало, почасти через небажання підприємців привертати до свого бізнесу зайву увагу правоохоронних органів. Зрештою це не заважає їм нарощувати виторг та навіть проводити вдалу експансію за кордон. Хто увійшов до нової хвилі NEXT-250 та що вони пропонують українському ринку?

У цьому номері також читайте:

  • Анонсований президентом Зеленським «кешбек» на українські товари не нова історія для української економіки. За допомогою яких програм уряд намагався стимулювати вітчизняне виробництво останні двадцять з гаком років та який ефект вони мали?
  • Юрій Федоренко та команда побудували перший еталонний батальйон ударних дронів в українській армії. Як їм вдалось перетворити БПЛА в «новий порох», який змінює хід російсько-української війни?
  • Футбольні агенти заробляють мільйони на трансферах перспективних українських спортсменів до клубів Європи. Як «папи» футболу шукають наступних зірок та чим особливий їхній бізнес?
  • Наприкінці липня стало відомо, що премʼєру S.T.A.L.K.E.R. 2 знову переносять. Тепер геймерам слід чекати 20 листопада 2024-го року, аби зіграти у другу частину легендарного шутера. Forbes розповідає, хто та як створив київську студію GSC Game World, що народила світовий хіт.
  • Грані жіночого лідерства: путівник із історіями 20 українських жінок, які керують великим бізнесом. Чого у них можна навчитись?
Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд