П’яна вишня Лондон /надано пресслужбою
Категорія
Новини
Дата

80% відвідувачів «П’яної вишні» у Лондоні – українці. У холдингу !FEST розповіли про роботу закладу у Великій Британії

Холдинг !FEST відкрив перший заклад «П’яна вишня» у Лондоні в березні 2024 року Фото надано пресслужбою

Від офіційного старту роботи 15 березня перший заклад «П’яна вишня» у Лондоні відвідувало понад 2000 людей щоденно. 80% клієнтів – українці, повідомили в холдингу !FEST, який розвиває цю мережу. У Лондоні цей заклад працює під вивіскою Piana Vyshnia.

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Ключові факти

  • Перший заклад мережі «П’яна вишня» у Великій Британії розташований у Лондоні на Moor Street у районі Soho. Він відкрився у тестовому режимі 13 березня, офіційний запуск відбувся 15 березня. Площа закладу – 40 кв. м. Обсяг інвестицій у його відкриття власники не озвучують.
  • Запуск нової «П’яної вишні» у Лондоні тривав 4,5 місяці. Це більше, ніж середня тривалість по відкриттях, повідомили в компанії. «Проте це перший заклад у Великій Британії, і з наступними процеси з відкриття будуть швидшими», – розповів керівник PR-відділу !FEST Тарас Маселко.
  • В перші три дні роботи «П’яну вишню» відвідували понад осіб 2000 щоденно. Переважно – українці. «Узагальнена пропорція – 80/20 у відсотках», – повідомив Маселко. 
  • Середній чек у закладі в Лондоні – 19 фунтів (приблизно 943 грн). Ціна за 100 мл вишнівки там коштує 4,5 фунта (приблизно 223 грн), пляшка 0,5 л – 23 фунти (приблизно 1140 грн). «Ми бачимо місцевий ринок, і як на локацію – то наші ціни є дуже доступними», – зазначив Маселко.
  • За його словами, компанія !FEST планує розширення у Великій Британії. «Наразі маємо відпрацювати з діючою «Вишнею» і за кілька місяців рухатимемося далі», – розповів Маселко.

Контекст

Львівський ресторанний холдинг !FEST заснували троє підприємців – Юрій Назарук, Андрій Худо та Дмитро Герасімов. 

Перший ресторанний проєкт підприємців – кафе «Біля Діани» у Львові на площі Ринок.

За 16 років мережа розрослася до понад 130 ресторанів і 40 брендів. Це одна з найбільших мереж закладів країни. 

Перший заклад «П’яної вишні» відкрився у Львові на площі Ринок у 2015 році. Зараз мережа охоплює понад 60 закладів в Україні та за її межами – у Великій Британії, Польщі, Румунії, Словаччині, Угорщині, Литві, Латвії, Естонії та Молдові.

Окрім HoReCa, !FEST розвиває пивоварню, фестиваль, артцентр, бренд одягу «Авіація Галичини», «Видавництво Старого Лева», школу, готелі та девелоперські проєкти.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні