Категорія
Новини
Дата

Amazon продовжила пільгові умови для українського бізнесу

Компанія Amazon продовжила ще на рік пільгові умови для українського бізнесу: підприємці не сплачуватимуть комісію в 7–17% за кожен проданий товар. Про це повідомила пресслужба Мінцифри. 

⚡️Ми дуже хочемо, щоб наші читачі знали більше, створювали більше і заробляли більше. Тому даруємо 44% знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом SMART до 19.05 Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • Українські підприємці надалі реалізовуватимуть товари на Amazon з 0% реферальною комісією. Це податок, який становить 7–17%, його необхідно сплачувати за кожен проданий товар, йдеться в повідомленні.
  • Пільгові умови продовжили до вересня 2024 року. 
  • «Рішення Amazon допоможе українському бізнесу активніше розвиватися, масштабуватися на міжнародний рівень та підсилювати бренд України за кордоном», – прокоментував новину віцепремʼєр – міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

Контекст

Amazon скасувала реферальну комісію для українських підприємців рік тому. 

У 2022 році Amazon разом з Amazon Web Services надали Україні потужності для зберігання бекап-реєстрів і забезпечили підтримку на понад $35 млн. Як заявляв Федоров, компанія заслужено отримала Премію Миру від президента Володимира Зеленського.

У березні минулого року Amazon обмежив користувачам з РФ та Білорусі доступ до своїх сервісів. Тепер вони не можуть отримати роздрібні товари з Amazon і стати новими продавцями на цій платформі. Водночас хмарні сервіси AWS не реєструватимуть нових клієнтів у цих країнах.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні