Категорія
Новини
Дата

«АрселорМіттал Кривий Ріг» поступово відновлює роботу. Очікується випуск 1000 тонн чавуну на добу

«АрселорМіттал Кривий Ріг» відновлює роботу після простою. Меткомбінат запустив доменну піч №6, повідомив голова військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул. 

⚡️Даруємо 700 грн знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом 700 до 28.04 Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • «Сьогодні очікується вже 1000 тонн чавуну за добу. Вихід на режим – пʼять-шість днів. Коксохімічне та гірничорудне виробництво збільшує обсяги», – написав Вілкул.
  • Підприємство забезпечило нову логістику постачання сировини і відвантаження продукції, додав він.

Контекст

«АрселорМіттал Кривий Ріг» поновлює виробництво і далі платитиме зарплати, заявив 8 квітня СЕО АМКР Мауро Лонгобардо. «Цей процес увійде в історію, адже ми будемо здійснювати це під час війни», – наголосив він. Далі, за словами Лонгобардо, підприємство буде готуватися до відновлення роботи ДП №8.

6 квітня група «Метінвест» заявила, що частково виведе з режиму гарячої консервації підрозділи комбінату «Запоріжсталь». 

Україна у березні скоротила експорт плоского прокату впав майже в 10 разів – до 47 000 тонн. За низкою позицій металургії експорт не здійснювався взагалі через руйнування металургійних об’єктів та зупинку виробництва.

Два маріупольські меткомбінати групи «Метінвест» майже повністю зруйновані.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні