Категорія
Новини
Дата

АТБ тестує доставку товарів на деокуповані території через «Нову пошту»

Мережа АТБ в рамках проєкту постачання продуктів на деокуповані території тестує доставку продуктів із свого інтернет-магазину через відділення «Нової пошти». Про це Forbes повідомив начальник управління з корпоративних комунікацій мережі Сергій Демченко.

⚡️Даруємо 700 грн знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом 700 до 28.04 Оформлюйте зараз за цим посиланням

  • Мережа тестує можливість доставки продуктів на деокуповані території трьох областей: Харківської, Херсонської та Донецької. Одна з причин – не всі продуктові магазини ритейлера поки що відновили свою роботу на звільнених територіях. Зокрема, немає жодного магазину АТБ у населених пунктах на деокупованій Харківщині.
  • АТБ здійснює доставку майже всіх товарів, крім категорії «фреш». Покупці можуть замовити продукти та оплатити в інтернет-магазині мережі, працівники якої збирають продуктові посилки та передають кур’єрам поштової служби. 
  • Пілотним регіоном проєкту стала Харківщина.

Контекст 

У кінці грудня 2022-го року АТБ запустило адресну доставку продуктів харчування в деокуповані населені пункти Харківської області через відділення «Укрпошти». Ці посилки доставляють за два-пʼять днів. Вага кожної не повинна перевищувати 30 кг. 

11 вересня 2022-го «Нова пошта» відкрила мобільне відділення в Чугуєві, наступного дня – у Балаклії. До кінця місяця оператор започаткував ще 50 точок у невеликих населених пунктах Харківської області. У жовтні компанія розробила спеціальне мобільне відділення для роботи на деокупованих територіях, де немає світла. Перше таке відділення відкрили у смт Рогань Харківської області. Воно працює на прийом і видачу посилок вагою до 10 кг.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні