Категорія
Новини
Дата

АТБ тестує доставку товарів на деокуповані території через «Нову пошту»

1 хв читання

Мережа АТБ в рамках проєкту постачання продуктів на деокуповані території тестує доставку продуктів із свого інтернет-магазину через відділення «Нової пошти». Про це Forbes повідомив начальник управління з корпоративних комунікацій мережі Сергій Демченко.

  • Мережа тестує можливість доставки продуктів на деокуповані території трьох областей: Харківської, Херсонської та Донецької. Одна з причин – не всі продуктові магазини ритейлера поки що відновили свою роботу на звільнених територіях. Зокрема, немає жодного магазину АТБ у населених пунктах на деокупованій Харківщині.
  • АТБ здійснює доставку майже всіх товарів, крім категорії «фреш». Покупці можуть замовити продукти та оплатити в інтернет-магазині мережі, працівники якої збирають продуктові посилки та передають кур’єрам поштової служби. 
  • Пілотним регіоном проєкту стала Харківщина.

Контекст 

У кінці грудня 2022-го року АТБ запустило адресну доставку продуктів харчування в деокуповані населені пункти Харківської області через відділення «Укрпошти». Ці посилки доставляють за два-пʼять днів. Вага кожної не повинна перевищувати 30 кг. 

11 вересня 2022-го «Нова пошта» відкрила мобільне відділення в Чугуєві, наступного дня – у Балаклії. До кінця місяця оператор започаткував ще 50 точок у невеликих населених пунктах Харківської області. У жовтні компанія розробила спеціальне мобільне відділення для роботи на деокупованих територіях, де немає світла. Перше таке відділення відкрили у смт Рогань Харківської області. Воно працює на прийом і видачу посилок вагою до 10 кг.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд
В новому журналі Forbes Ukraine: список NEXT 250 перспективних компаній малого та середнього бізнесу

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні