Категорія
Новини
Дата

Колишня креативна команда Yakaboo Publishing заснувала видавництво «Ще одну сторінку»

Креативна команда, яка у червні цього року звільнилась із Yakaboo Publishing, заснувала нове видавництво – «Ще одну сторінку». Цю інформацію підтвердили у видавництві.

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, Diia.City United, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Ключові факти  

  • Видавництво «Ще одну сторінку» працюватиме за кількома напрямами, серед яких: світова художня література – класична та сучасна, нон-фікшн і дитячі книги.
  • Запустили «Ще одну сторінку» колишня креативна команда Yakaboo Publishing, яка у червні 2023-го звільнилася через незгоду з політикою компанії й пропонованим вектором розвитку. Тоді з видавництва пішли директорка Світлана Андрющенко, відповідальні редакторки Юлія Панюхіна й Анастасія Бідонько, менеджерка прав і грантів Світлана Смілян, художня редакторка Анна Гаврилюк і технічна редакторка Наталія Коваль. 
  • Головною редакторкою видавництва «Ще одну сторінку» стала Світлана Андрющенко.

Контекст

Під час роботи в Yakaboo команда нового видавництва створила три антології української малої прози із серії «Reвізія: перечитай класиків», серію творів для школярів «YAKAшкола», документальний комікс «Блекаут: хроніки нашого життя під час війни росії проти України», книжку про українське підприємництво «Виклик. Шанс. Зміна» Тетяни Водотики та низку інших проєктів.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні