Категорія
Новини
Дата

Міноборони та YouControl запустили платформу для допомоги армії

Міноборони спільно з системою YouControl та за підтримки МФ «Відродження» створили онлайн-платформу «Люди для України». Мета проєкту – об’єднати та скоординувати дії всіх волонтерів, що працюють над забезпеченням потреб ЗСУ і ТРО. Платформа дасть змогу профільним фахівцям Міноборони в реальному часі відслідковувати можливості волонтерів щодо закриття конкретних потреб для армії.

⚡️Даруємо 700 грн знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом 700 до 28.04 Оформлюйте зараз за цим посиланням

Як працює платформа   

  • Волонтери реєструються на платформі people4ua.com. Далі – швидка верифікація через BankID задля унеможливлення ризиків шахрайства та випадків ДРГ.
  • Волонтер заповнює коротку анкету: яку допомогу готовий надавати, в яких об’ємах, у якому населеному пункті, як швидко може закрити потребу. Для зручності потреби розбиті за категоріями: одяг, харчування, транспорт, грошова допомога тощо.
  • Маючи відповідну інформацію, координатори МОУ зможуть оперативно закривати нагальну потребу. Платформа дозволяє автоматизовано розподіляти допомогу по території всієї України в ті місця, де вона наразі найнеобхідніша, та скоординувати логістику для найшвидшої доставки товарів і послуг.

Зареєструватися на платформі

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні