Категорія
Новини
Дата

Німецька Henkel відновлює виробництво будівельних сумішей в Україні. Запрацюють два заводи з чотирьох

Німецький виробник будівельних матеріалів Henkel відновлює виробництво на двох заводах у Львівській та Київській областях. Рішення прийнято місцевим керівництвом Henkel Україна з огляду на поточну військово-оперативну ситуацію, йдеться у повідомленні компанії.

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти 

  • Першим відновив діяльність завод у Львівській області, який спеціалізується на виготовленні будівельних сумішей бренда Ceresit. Працівники заводу можуть повернутися до роботи. У компанії обіцяють, що споживачі та партнери вже скоро отримають продукцію брендів Henkel українського виробництва. 
  • Невдовзі Henkel також планує відновити роботу заводу компанії у місті Вишгород Київської області.
  • Наразі робота двох заводів неможлива, оскільки вони розташовані на тимчасово окупованих російськими військами територіях України у Харківській та Херсонській областях.

Контекст

Henkel Bautechnik (Україна) здійснює управління чотирма заводами в країні з виробництва будівельних сумішей. Роботу всіх виробництв компанія призупинила з початку війни. Для підтримки співробітників та їхніх родин компанія зберегла виплату зарплат. У перші дні війни компанія «Хенкель» запустила програму солідарної допомоги на суму понад €1 млн, яка згодом була розширена до €5 млн. Компанія також офіційно оголосила про рішення припинити свою діяльність у РФ.

Henkel володіє брендами – Bref, Brillance, Ceresit, Clin, Gliss, Loctite, Losk, Moment, Palette, Persil, Perwoll, Rex, Schauma, Silan, Somat, Taft, Technomelt.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні