Категорія
Новини
Дата

OpenAI відкрила доступ до ChatGPT без необхідності реєстрації

Починаючи з понеділка OpenAI надає користувачам доступ до свого безкоштовного чат-боту з генеративним штучним інтелектом ChatGPT без необхідності реєстрації в сервісі, йдеться в заяві стартапу.

Ключові факти

  • Починаючи з 1 квітня всі охочі можуть використовувати ChatGPT без реєстрації.
  • Компанія також заявила, що може використовувати контент, наданий користувачами, для покращення своїх великих мовних моделей, але зазначила, що користувачі можуть вимкнути цю функцію в налаштуваннях.
  • OpenAI також запровадила додаткові заходи захисту контенту, такі як блокування підказок та генерації у ширшому діапазоні категорій.
  • Стартап нагадав, що створення облікового запису надає більше функцій, включаючи можливість зберігати та переглядати історію чатів, ділитися чатами й розблокувати додаткові функції, такі як голосові розмови та спеціальні інструкції.

Контекст

ChatGPT, що започаткував бум генеративного ШІ наприкінці 2022 року, може імітувати людську мову і виконувати різні завдання.

OpenAI випустила рік тому своє останнє велике оновлення ChatGPT. GPT-4 був заявлений як набагато швидший і точніший у своїх відповідях, ніж його попередня модель GPT-3. У липні 2023-го компанія зробила загальнодоступним GPT-4. Доступ отримали усі клієнти, які платять за ChatGPT API.

Пізніше в 2023 році OpenAI випустила GPT-4 Turbo в рамках спроби вирішити проблему, коли модель іноді відмовлялася відповідати на запити.

Нещодавно стало відомо, що OpenAI готується випустити в найближчі місяці наступну версію своєї моделі для ChatGPT – GPT-5.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні