Категорія
Новини
Дата

OpenAI зробила доступною Dall-E 3 у ChatGPT Plus та Enterprise

1 хв читання

Чат-бот ChatGPT від компанії OpenAI тепер може створювати унікальні зображення з простої розмови, і ця нова функція Dall-E 3 вже доступна користувачам Plus та Enterprise, йдеться в заяві компанії.

Ключові факти

  • У чат-боті можна ввести опис і ChatGPT втілить його в життя, надавши добірку візуальних ефектів для доопрацювання. В основі лежить найпотужніша модель зображень Dall-E 3.
OpenAI зробила доступною Dall-E 3 у ChatGPT Plus та Enterprise /Фото 1

Скріншот зі сторінки https://openai.com/

  • Порівняно зі своїм попередником Dall-E 3 створює зображення, які не тільки більш привабливі візуально, а й більш чіткі в деталях. Dall-E 3 може надійно відображати складні деталі, включаючи текст, руки та обличчя. Крім того, він добре реагує на великі й докладні запити і може підтримувати як альбомне, так і портретне співвідношення сторін.
  • Компанія використовує багаторівневу систему безпеки, щоб обмежити здатність Dall-E 3 створювати потенційно небезпечні зображення, включаючи контент, який містить насильство, матеріали для дорослих або такий, що розпалює ненависть. 
  • Перевірки безпеки виконуються на основі запитів користувача та отриманих зображень, перш ніж вони будуть доступні користувачам. 

Контекст

З 6 липня OpenAI зробила загальнодоступним GPT-4. Доступ отримали всі клієнти, які платять за ChatGPT API.

28 серпня OpenAI презентувала ChatGPT Enterprise – корпоративну версію ChatGPT з додатковими функціями та засобами захисту конфіденційності. Вона дозволяє користувачам вводити набагато довші запити і звертатися до чат-бота необмежену кількість разів, а також гарантує шифрування даних.

Річний виторг компанії OpenAI, яка створила ChatGPT і генератор зображень Dall-E, наблизився до $1 млрд. Ця цифра значно перевищує прогнози, які OpenAI раніше надала акціонерам.

Наприкінці вересня OpenAI презентувала Dall-E 3 – останню версію свого інструменту перетворення тексту на зображення, який використовує надзвичайно популярний чат-бот зі штучним інтелектом ChatGPT для заповнення підказок. Раніше повідомлялося, що Dall-E 3 буде доступний клієнтам ChatGPT Plus та Enterprise у жовтні. Користувачі можуть ввести запит на зображення та налаштувати підказки у розмовах із ChatGPT.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд
В новому журналі Forbes Ukraine: список NEXT 250 перспективних компаній малого та середнього бізнесу

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні