Категорія
Новини
Дата

«Перший ряд». Сара Джессіка Паркер спродюсує документальний фільм про українських танцівників балету

Акторка Сара Джессіка Паркер стане виконавчою продюсеркою документального фільму «Перший ряд» про балетну трупу з України, що тікає від війни. Про це повідомляє The Variety. 

Ключові факти: 

  • Режисеркою стрічки стала Міріам Гуттманн, продюсуванням займається голландська компанія Scenery. Паркер разом із Елісон Бенсон відповідають за виконавче продюсування через продакшен Pretty Matches Productions. 
  • «Перший ряд» покажуть баєрам на щорічній виставці MIPCOM у французьких Каннах. Стрічку планують закінчити до 2024 року. Нині вона знаходиться на стадії пост-продакшену. 
  • В основі сюжету – подорож групи українських танцівників, що створюють балетну групу United Ukrainian Ballet. Виконуючи балет «Жізель» у Вашингтоні, танцівник на імʼя Олексій знайомиться із Олександром – солдатом, що втратив на війні обидві ноги. Олександр вирішує доєднатись до балету та стати артистом. 
  • «Перший ряд» показує витривалість та людські відчуття на жорстокому тлі війни», – каже Сара-Джессіка Паркер, яка виконує роль заступниці голови правління Нью-Йоркського міського балету. Дати танцівникам міжнародну платформу, аби вони могли розказати свою історію через силу, красу і витривалість балету, надзвичайна честь, додає Паркер. 
  • «Участь Сари Джессіки у проєкті безсумнівно збагатить проєкт, зробивши його бажаним для покупців по всьому світу», – каже засновник компанії Scenery Ізідор Роеберс. 

Контекст:

Сара Джессіка Паркер – американська акторка і продюсерка, найбільш відома за роллю Керрі Бредшоу у серіалах «Секс і місто» та «І просто так».

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні