Категорія
Новини
Дата

Під час трансляції «Євро-2024» на Megogo стався масштабний збій. У чому причина

1 хв читання

На українському стрімінговому сервісі Megogo стався масштабний збій. Імовірна причина – погодні умови, повідомила пресслужба платформи в Instagram.

Команда Forbes відібрала 250 найбільш перспективних компаній. Хто потрапив у перелік NEXT 250? Дізнавайтесь у новому випуску Forbes Ukraine! Купуйте журнал вже зараз!

Ключові факти

  • У стрімінгового сервісу Megogo стався масштабний збій посеред трансляції матчу Румунія – Україна на «Євро-2024». «Попередньо, через погодні умови стався технічний збій в мережі доставки контенту», – йдеться у повідомленні пресслужби Megogo в Instagram.
  • Збій виник на 56-й хвилині трансляції. У цей час рахунок був 3:0 на користь збірної Румунії. Megogo відновив роботу на 89-й хвилині.
  • Forbes звернувся до компанії з проханням надати додаткові уточнення, але не отримав відповідь на момент публікації.
  • Для перегляду матчів збірної України користувачі сервісу заплатили від 100 до 200 грн залежно від пакета.
  • Матчі збірної України також транслювали канали «Суспільного» та в етері національного телемарафону канали T2.

Контекст

Медіасервіс Megogo, заснований у 2011 році в Києві, працює у країнах Східної Європи, Центральної Азії та Південного Кавказу, а також значна частина каталогу доступна в усьому світі. Медіатека сервісу налічує різний контент: телеканали з інтерактивними функціями, фільми, серіали, мультфільми та ігри, освітній і блогерський контент, аудіокниги, подкасти й радіо.

Сервіс ексклюзивно транслює спортивні події. У квітні 2024-го трансляція фінального матчу плей-оф за вихід на Чемпіонат Європи УЄФА «Євро-2024» між Україною та Ісландією побила одразу три рекорди з часів заснування сервісу Megogo. Рекордне навантаження на платформу – пікове навантаження становило більш ніж 3,1 терабіти в секунду. 

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд
В новому журналі Forbes Ukraine: список NEXT 250 перспективних компаній малого та середнього бізнесу

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні