Категорія
Новини
Дата

Польські протестувальники тимчасово розблокують ПП «Зосин – Устилуг» на кордоні з Україною

У четвер, 21 березня, польські фермери тимчасово припинять протест з частковим обмеженням руху транспортних засобів перед пунктом пропуску «Зосин», повідомляє Державна митна служба. Блокування планують зняти з 20:00.

⚡️Даруємо 700 грн знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом 700 до 28.04 Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти 

  • За інформацією польської сторони, протестувальники припинять акцію протесту на ПП тимчасово. Терміни відновлення протестів наразі невідомі.
  • Повідомляється, що рух буде здійснюватися без ускладнень.

Контекст

Прикордонна криза між Польщею та Україною триває понад рік: протести то вщухають, то набирають нових обертів, кордон блокували як польські перевізники, так і фермери.

Наразі кордон блокують польські фермери, їхні актуальні вимоги більше стосуються невдоволення аграрною та «зеленою» політикою ЄС. Деталі загострення ситуації читайте у хронології польсько-української кризи від Forbes Ukraine.

20 березня протестувальники обмежували рух автобусів та легкових авто перед пунктом пропуску «Медика», суміжному з українським пунктом пропуску «Шегині».

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні