Категорія
Новини
Дата

Послуга «єВідновлення» відновила роботу після збою

Роботу системи державної програми «єВідновлення» відновили, повідомило Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури. Послуга з компенсації за пошкоджене житло знову працює у «Дії» після збою, який стався у середу, 10 травня.

🎂 День народження у нас — подарунки вам. Forbes Ukraine чотири роки, тому даруємо 44% знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом FORBES4 до 31 березня. Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • «Послуга єВідновлення знову в Дії», – сказано у повідомленні.
  • Громадяни знову мають змогу подати заяву на ремонт пошкодженого через війну житла.

Контекст

Відучора, 10 травня, всі громадяни, чиє житло отримало незначні пошкодження внаслідок збройної агресії РФ, можуть скористатись послугою «єВідновлення» для отримання держдопомоги, повідомляє Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури. Для цього треба подати заявку на допомогу в «Дії», а вже протягом місяця спеціальна комісія при громаді повинна прийняти рішення щодо надання такої допомоги.

Пріоритет в одержанні коштів на відновлення мають учасники бойових дій, мобілізовані, сімʼї загиблих військових, люди з інвалідністю I і II груп та багатодітні сімʼї. Максимальна сума на відновлення одного обʼєкта – 200 000 грн.

Після запуску послуги українці подали тисячі заявок, і через перевантаження система дала збій.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні