Категорія
Новини
Дата

Rozetka дозволила компаніям зберігати товари на її складах у Києві та Львові

Найбільший онлайн‑ритейлер України Rozetka вирішив надати свої склади для зберігання товарів усім компаніям, а не лише продавцям маркетплейсу. Про це йдеться у повідомленні ритейлера.

🎂 День народження у нас — подарунки вам. Forbes Ukraine чотири роки, тому даруємо 44% знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом FORBES4 до 31 березня. Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • Наразі послуга доступна на складах Rozetka у Києві та Львові. 
  • «Через бойові дії чимало наших колег втратили склади, де можна було безпечно тримати свої товари, і змушені терміново евакуйовувати їх та шукати нові площі для зберігання. Ми готові допомогти та надати до їхніх послуг свої логістичні центри найвищого класу», — заявив співзасновник Rozetka Владислав Чечоткін.
  • Термін зберігання товарів на складах необмежений, перевезти їх можна як самотужки, так і сервісами кур’єрського доставлення.

Контекст

У березні Чечоткін, 43, відправив своїм співробітникам сумний лист. У ньому бізнесмен, який побудував разом із дружиною Іриною найбільшу в країні e-commerce платформу, назвав свою компанію «пікіруючим літаком». За перші тижні війни її виторг упав з 4 млрд грн на місяць до 23 млн грн, склад було заблоковано, а покупці масово повертали товар.

Відтоді новини від Rozetka були більш оптимістичні. Наразі працюють 242 точки видачі Rozetka в 71 населеному пункті України. Компанія відкрила магазини на деокупованих територіях Київщини, зокрема в Бучі та Ірпені. 

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні