Категорія
Новини
Дата

Сервіс виклику авто Uklon має понад 80 000 водіїв в Україні

1 хв читання

Кількість водіїв українського сервісу виклику авто Uklon перевищує 80 000, сказав СЕО компанії Сергій Гришков в інтерв’ю Forbes Ukraine. Uklon займає перше місце на ринку за кількістю поїздок, за даними дашборду monobank. На другому – естонський Bolt

Даруємо 40% знижки на річну підписку Forbes Digital. Пропозиція діє за промокодом SEPT40 до 18 вересня включно. Оформлюйте за посиланням.

Ключові факти 

  • В Україні в Uklon понад 80 000 водіїв, сказав СЕО Uklon Сергій Гришков. Компанія робить акцент на водіях зі своїми авто. 
  • Як зазначив Гришков, в Uklon є проєкт із залучення жінок-водійок на платформу. «Зараз їх 2%. До кінця року реально збільшити цифру до 3%», – каже він. 
  • За його словами, боротьба з конкурентами в частині залучення на платформу водія – найголовніший виклик для Uklon на домашньому ринку. «Ми робимо дуже багато змін у процесах реєстрації та підтримки водіїв. Максимально все спрощуємо, допрацьовуємо функціонал, про який вони просять», – додає Гришков.  

Контекст 

Райдхейлінговий сервіс Uklon займає перше місце в Україні за кількістю поїздок, йдеться в даних дашборду monobank. У 2023-му основний бізнес сервісу в Україні повернувся до довоєнних показників, казав у коментарі Forbes операційний директор компанії Вадим Іщенко. 

Зараз в Uklon один закордонний ринок – Узбекистан. Навесні 2024-го компанія пішла з ринку Азербайджану через регуляторні причини. 

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд