Категорія
Новини
Дата

«Сільпо» відкрила перші магазини у цьому році. Вони запрацювали у Запоріжжі та Кривому Розі замість Auchan

1 хв читання

Мережа супермаркетів «Сільпо» відкрила два нових магазини у ТРК City Mall у Запоріжжі та ТРК «Сонячна Галерея» у Кривому Розі, сказано у пресрелізі. Це перші відкриття «Сільпо» у 2024 році. 

Раніше на місці цих двох супермаркетів працювали «Auchan», проте на початку року мережа анонсувала закриття своїх магазинів.

За 107 років існування Forbes логотип змінювався 18 разів, але таким авангардним і вільним світ його бачить вперше. В новому числі журналу Forbes Ukraine: сучасне мистецтво, топ-50 благодійних фондів, альтернативна енергетика, 30 до 30. Замовляйте вже зараз!

Ключові факти

  • Нові магазини «Сільпо» стали 16-м у Запоріжжі та 4-м у Кривому Розі. Площа торговельних залів маркетів становить 3600 та 3900 квадратних метрів відповідно, це найбільші магазини у обох містах.
  • Нові магазини працюватимуть щодня з 8:00 до 22:00.

Контекст

«Сільпо» – одна з найбільших мереж продовольчих супермаркетів України, заснована в 1998 році. Мережа «Сільпо» налічує понад 300 магазинів по всій території країни.

На початку 2022 року «Auchan Україна» вже анонсувала про закриття гіпермаркетів в містах Запоріжжя та Кривий Ріг. Проте, після повномасштабного вторгнення, «Auchan Україна» та Arricano домовились про продовження оренди. У січні стало відомо, що «Аuchan Україна» переходить в онлайн-формат роботи в Запоріжжі та Кривому Розі, і планує закрити магазини у цих містах з квітня 2024 року.

Згодом компанія Arricano оголосила, що новим якірним продуктовим орендарем у двох ТРК у Запоріжжі та Кривому Розі стане «Сільпо».

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд