Категорія
Новини
Дата

«Сільпо» відкрила перші магазини у цьому році. Вони запрацювали у Запоріжжі та Кривому Розі замість Auchan

1 хв читання

Мережа супермаркетів «Сільпо» відкрила два нових магазини у ТРК City Mall у Запоріжжі та ТРК «Сонячна Галерея» у Кривому Розі, сказано у пресрелізі. Це перші відкриття «Сільпо» у 2024 році. 

Раніше на місці цих двох супермаркетів працювали «Auchan», проте на початку року мережа анонсувала закриття своїх магазинів.

Ключові факти

  • Нові магазини «Сільпо» стали 16-м у Запоріжжі та 4-м у Кривому Розі. Площа торговельних залів маркетів становить 3600 та 3900 квадратних метрів відповідно, це найбільші магазини у обох містах.
  • Нові магазини працюватимуть щодня з 8:00 до 22:00.

Контекст

«Сільпо» – одна з найбільших мереж продовольчих супермаркетів України, заснована в 1998 році. Мережа «Сільпо» налічує понад 300 магазинів по всій території країни.

На початку 2022 року «Auchan Україна» вже анонсувала про закриття гіпермаркетів в містах Запоріжжя та Кривий Ріг. Проте, після повномасштабного вторгнення, «Auchan Україна» та Arricano домовились про продовження оренди. У січні стало відомо, що «Аuchan Україна» переходить в онлайн-формат роботи в Запоріжжі та Кривому Розі, і планує закрити магазини у цих містах з квітня 2024 року.

Згодом компанія Arricano оголосила, що новим якірним продуктовим орендарем у двох ТРК у Запоріжжі та Кривому Розі стане «Сільпо».

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд