Категорія
Новини
Дата

У Запоріжжі через ракетну атаку постраждала філія компанії «Текстиль-Контакт» (фото)

У Запоріжжі через російський обстріл постраждала філія компанії «Текстиль-Контакт» – одного з найбільших виробників і продавців текстилю. Про це повідомив засновник компанії Олександр Соколовський. Він обіцяє відновити роботу філії вже найближчим часом.

Ключові факти

  • «Це поки що фото «до», але запевняю вас – вже скоро буде більш оптимістичне «після», – підписав фото з наслідками обстрілу Олександр Соколовський.
У Запоріжжі через ракетну атаку постраждала філія компанії «Текстиль-Контакт» (фото) /Фото 1
  • Соколовський повідомив, що в ніч на 18 жовтня від ракетного обстрілу постраждала філія «Текстиль-Контакту» в Запоріжжі. Приліт стався в декількох метрах від будівлі, де вона розташована, написав Соколовський на своїй сторінці у Facebook. 
  • Бізнесмен зазначив, що вночі на обʼєкті нікого не було, тому обійшлося без постраждалих.
  • За його словами, співробітники підприємства роблять все можливе, щоб відновити роботу вже з понеділка.

Цитата

«Я вже писав минулого року про нашу бойову команду запорізької філії, вони учотирьох працювали навіть найстрашніші березень та квітень 2022-го, відвантажували таку необхідну для військових та гуманітарних цілей продукцію і не закривались жодного дня. І зараз теж вони настроєні дуже швидко налагодити роботу в неушкодженій частині приміщення і роблять все можливе і неможливе, щоб з понеділка вже знов запуститися!» – зазначив Олександр Соколовський.

«Текстиль-Контакт»

Група компаній «Текстиль-Контакт» заснована у 1995 році. Основний напрям діяльності – виробництво та оптово-роздрібний продаж тканин і фурнітури, домашньої білизни, спецодягу та військової форми. Компанія керує мережею оптово-роздрібних гіпермаркетів тканин, мережею магазинів фурнітури та виробів домашнього текстилю. За даними компанії, «Текстиль-Контакт» має 100 000 постійних клієнтів, асортимент продукції – 30 000 видів тканин. На підприємствах групи компанії працюють 800 співробітників.

За даними Youcontrol, дохід ТОВ «Текстиль-Контакт» у 2022 році сягнув 638 млн грн проти 622 млн грн у 2021-му. Активи компанії за підсумками минулого року перевищували 437 млн грн.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні