Категорія
Новини
Дата

«Укртелеком» Ахметова перевів своїх клієнтів з Oll.tv на Megogo

«Укртелеком» відновив надання послуги інтерактивного телебачення клієнтам закритого Oll.tv, їх перевели на медіасервіс Megogo. Про це повідомила пресслужба телекомоператора.

⚡️Даруємо 700 грн знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом 700 до 28.04 Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • Переключення абонентів розпочалося 2 серпня і триватиме кілька днів, йдеться у повідомленні. 
  • Клієнти отримають персональні смс-повідомлення, після чого їх буде автоматично підключено до тарифного плану «Легкий».
  • Сервіс надаватиметься безоплатно до 20 серпня, після чого вартість користування пакетом становитиме 99 грн/міс з ПДВ. Для користування сервісом телебачення абонентам «Укртелекому» не потрібно змінювати ТБ-приставки.

Контекст

Oll.tv став першим ОТТ-сервісом, який отримав відповідну ліцензію в 2019 році. Її переоформили з ліцензій IPTV, за які «Медіа Група Україна» Ріната Ахметова в 2014 році заплатила 9 млн грн. 

У травні 2020 року консалтингова компанія Big Data UA оцінювала кількість користувачів Oll.tv в 200 000. 

У 2021 році Forbes оцінював Oll.tv приблизно у $20 млн. Для порівняння: лідера українського стрімінг-ринку – Megogo – Forbes оцінив у минулому році в $170 млн.

11 липня 2022 року власник SCM Рінат Ахметов заявив, що інвестиційна компанія виходить з медійного бізнесу, подальша доля Oll.tv тоді була невідома. 22 липня користувачі Oll.tv отримали повідомлення, що стрімінг припиняє роботу в той же день. 

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні