Категорія
Новини
Дата

USAID анонсувало гранти на розробку інноваційних проєктів. Найкращі отримають $50 000

Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) оголосило грантову програму для розробників інноваційних проєктів у сфері кіберзахисту загальною сумою $500 000, повідомило Міністерство цифрової трансформації. 

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Ключові факти

  • Отримати грант можуть розробники, які запропонують найефективніші рішення з кіберзахисту. 
  • Вони мають протидіяти російським хакерським атакам, захищати українські інформаційні ресурси та посилювати світову кібербезпеку.
  • Учасники, які представлять найкращі проєкти, отримають $50 000 на їх упровадження.

Контекст

10 серпня стартувала грантова програма на €500 000 для українських підприємців від EU4Business, зокрема, для постачальників товарів першої необхідності. Подати заявку на участь можна через «Дію».

Нещодавно USAID виділило $2 млн на підвищення кадрового потенціалу бізнесу в межах програми «Конкурентоспроможна економіка України», повідомляє Мінекономіки. Програма має посприяти швидкому перенавчанню та працевлаштуванню нових працівників в пріоритетних секторах економіки.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні