Категорія
Новини
Дата

Василь Хмельницький оцінив втрати UFuture від руйнувань у $15–20 млн

1 хв читання

Інвестиційний холдинг UFuture оцінює втрати лише від руйнувань у $15–20 млн. Про це в інтервʼю Forbes Україна сказав засновник компанії Василь Хмельницький.

Ключові факти

  • Три снаряди потрапило в UNIT.Сity в Харкові. «У мене там надпотужний голова безпеки, він одразу віддзвонився, доповів, що всі в бомбосховищі та він уже має план, як вивозити звідти майно. Я його одразу з цією ідеєю зупинив. Ми що, будемо столи та стільці рятувати? Пропаде – так пропаде. З часом усе відновимо», – сказав Хмельницький.
  • У Херсоні є сонячна електростанція, яку компанія наразі не контролює. «Там теж були вибухи. Головне – всі люди в команді цілі», – сказав бізнесмен.
  • Хмельницький наразі оцінює втрати в $15–20 млн. «Це лише нерухомість та обʼєкти, загальні ще не рахували», – додав він.

Контекст

Війна вдарила по бізнесу Василя Хмельницького сильніше, ніж він очікував, залишивши на балансі інвестора $250 000. До 24 лютого лише зарплатний фонд його компаній був $500 000 на місяць. Більше читайте тут: Зустрів війну з $250 000 на рахунках і боргами у $200 млн. Як Василь Хмельницький рятує свої бізнеси. Інтервʼю.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд
В новому журналі Forbes Ukraine: список NEXT 250 перспективних компаній малого та середнього бізнесу

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні