Категорія
Новини
Дата

Василь Хмельницький оцінив втрати UFuture від руйнувань у $15–20 млн

Інвестиційний холдинг UFuture оцінює втрати лише від руйнувань у $15–20 млн. Про це в інтервʼю Forbes Україна сказав засновник компанії Василь Хмельницький.

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти

  • Три снаряди потрапило в UNIT.Сity в Харкові. «У мене там надпотужний голова безпеки, він одразу віддзвонився, доповів, що всі в бомбосховищі та він уже має план, як вивозити звідти майно. Я його одразу з цією ідеєю зупинив. Ми що, будемо столи та стільці рятувати? Пропаде – так пропаде. З часом усе відновимо», – сказав Хмельницький.
  • У Херсоні є сонячна електростанція, яку компанія наразі не контролює. «Там теж були вибухи. Головне – всі люди в команді цілі», – сказав бізнесмен.
  • Хмельницький наразі оцінює втрати в $15–20 млн. «Це лише нерухомість та обʼєкти, загальні ще не рахували», – додав він.

Контекст

Війна вдарила по бізнесу Василя Хмельницького сильніше, ніж він очікував, залишивши на балансі інвестора $250 000. До 24 лютого лише зарплатний фонд його компаній був $500 000 на місяць. Більше читайте тут: Зустрів війну з $250 000 на рахунках і боргами у $200 млн. Як Василь Хмельницький рятує свої бізнеси. Інтервʼю.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні