Категорія
Новини
Дата

IT-аутсорсер GlobalLogic купує новий бізнес у Австралії

1 хв читання

Компанія GlobalLogic Inc. (входить до Hitachi Group) уклала остаточну угоду про придбання інженерної фірми Katzion із Австралії, йдеться у пресрелізі. Компанія із штаб-квартирою в Сіднеї спеціалізується на додатках для автомобільної промисловості.

Ключові факти

  • Умови угоди не розголошуються, але згідно з нею Katzion продовжуватиме працювати зі своїм чинним керівництвом і персоналом як дочірня компанія, що повністю належить GlobalLogic.
  • Очікується, що придбання дозволить GlobalLogic розширити свої пропозиції в автомобільній галузі та в нових сегментах, таких як мікромобільність і оренда автомобілів. 
  • За допомогою Katzion, GlobalLogic пропонуватиме нові лінії послуг, зосереджені на прямих покупцях, допомагаючи автомобільним компаніям зосередитися на клієнтах протягом усього життєвого циклу автомобіля.
  • Також це придбання розширює географічне охоплення GlobalLogic на такі регіони, як Австралія та Іспанія.

Контекст

Katzion заснована в 2017 році, є постачальником спеціалізованих послуг для автомобільної промисловості з акцентом на технологічних рішеннях у CRM-консалтингу, оцифровці, автоматизації та підключених системах. 

GlobalLogic, компанія групи Hitachi, допомагає проєктувати та створювати інноваційні продукти, платформи й цифрові рішення. Вона має експертизу в сферах автопрому, комунікацій, фінансових послуг, охорони здоров’я, медіа й розваг, промисловості, напівпровідників і технологій. 

Центральний офіс GlobalLogic знаходиться в Кремнієвій долині у США, а інжинірингові та дизайн-центри розташовані по всьому світу. В Україні з GlobalLogic співпрацюють понад 7500 спеціалістів.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд
В новому журналі Forbes Ukraine: список NEXT 250 перспективних компаній малого та середнього бізнесу

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні