Категорія
Новини
Дата

«Нова пошта» привезла у звільнений Ізюм посилки, інтернет від Starlink та генератор

«Нова пошта» відновила доставку посилок в Ізюм, підключила свій Starlink та генератор, аби доставити ще й інтернет та електроенергію мешканцям. А завтра привезе та видаватиме свою гуманітарну допомогу, йдеться у пресрелізі компанії.

⚡️Даруємо 700 грн знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом 700 до 28.04 Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

- Наразі працюють мобільне відділення та адресна доставка на прийом та отримання посилок до 30 кг. До кінця тижня «Нова пошта» обіцяє встановити мобільне відділення на базі контейнера, яке працюватиме на сонячних батареях.

- Для забезпечення стабільної роботи мобільного відділення компанія встановила у місті свій модуль Starlink та генератор. Біля нього мешканці приєднуються до мережі інтернет та підзаряджають свої гаджети.

- Відділення працюватиме щодня з 12:00 до 15:00 та розташовується за адресою м. Ізюм, вул. Київська. Мешканцям міста та навколишніх сел доступні послуги відправлення та отримання посилок і документів. 

- Сплатити послуги з доставки на місці можна через мобільний додаток «Нової пошти», карткою через POS-термінал або відправити посилку за рахунок отримувача. Мобільне відділення наразі не приймає готівку.  

Контекст

Наразі ЗСУ звільнили від окупантів майже всю територію Харківської області, а в деокупованих районах почався процес відновлення соціальних виплат та постачання гуманітарних вантажів.

«Нова пошта» вже працює у Балаклії та Чугуєві на Харківщині. Для відновлення роботи своїх відділень на деокупованих територіях «Нова пошта» виділила 50 млн грн і планує до кінця місяця відкрити 50 точок сервісу, повідомила у коментарі Forbes Олена Плахова, директор з управління репутацією групи компаній НП.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні