генерал армії США у відставці Пол М. Накасоне /Getty Images
Категорія
Новини
Дата

OpenAI призначила генерала армії США у відставці членом ради директорів

1 хв читання

генерал армії США у відставці Пол М. Накасоне Фото Getty Images

До Ради директорів OpenAI приєднався генерал армії США у відставці Пол М. Накасоне, йдеться у пресрелізі стартапа. Призначення Накасоне, провідного експерта в галузі кібербезпеки, відображає її зростаюче значення, оскільки вплив технологій штучного інтелекту продовжує зростати.

⚡️Даруємо 40% знижки на річну підписку на сайт Forbes. Ціна зі знижкою — 1079 грн/рік. Діє з промокодом JUNE до 30.06 Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • Накасоне, який був директором Агентства національної безпеки США, приєднається до Комітету Ради директорів з безпеки та захисту OpenAI.
  • Комітет відповідає за вироблення рекомендацій Раді директорів з питань у галузі безпеки та захисту для всіх проектів та операцій OpenAI.
  • Згідно із повідомленням, безпека систем OpenAI – від захисту великих навчальних суперкомпʼютерів штучного інтелекту до забезпечення безпеки моделей і даних, довірених клієнтами, має вирішальне значення для компанії.
  • «У міру того, як технологія ШІ стає все більш ефективною на шляху до загального штучного інтелекту (AGI), ми стаємо більш стійкими до все більш складних загроз кібербезпеки», – стверджує стартап.
  • Ідеї ​​Накасоне будуть сприяти зусиллям OpenAI щодо кращого розуміння того, як ІІ можна використовувати для посилення кібербезпеки за рахунок швидкого виявлення загроз та реагування на них. 
  • Компанія вважає, що штучний інтелект може принести значну користь у цій галузі багатьом установам, які часто піддаються кібератакам.

Контекст

Генерал армії США у відставці Накасоне – провідний експерт у галузі кібербезпеки, розвитку технологій та глобального кіберзахисту. За карʼєру армійського офіцера він зіграв важливу роль створенні Кіберкомандування США. Він очолював Агентство національної безпеки, де йому було доручено захищати цифрову інфраструктуру Сполучених Штатів та розвивати можливості кіберзахисту країни. 

Він займав командні та штабні посади на всіх рівнях армії США, виконуючи завдання в елітних кіберпідрозділах у США, Республіці Корея, Іраку та Афганістані.

OpenAI стала рушійною силою розвитку ШІ завдяки успіху ChatGPT. Нещодавно OpenAI почала навчання більш потужної моделі штучного інтелекту, яка могла б допомогти їй випереджати зростаючу кількість конкурентів.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд
В новому журналі Forbes Ukraine: список NEXT 250 перспективних компаній малого та середнього бізнесу

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні