Категорія
Новини
Дата

Rakuten Viber вперше призначив регіонального директора в Україні. Хто ним став

Rakuten Viber призначив на посаду регіонального директора в Україні колишнього СЕО видання AIN.UA Іллю Бошнякова. Про це йдеться в повідомленні компанії.

Ілля Бошняков /Фото Facebook

Ілля Бошняков Фото Фото Facebook

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Ключові факти 

  • Бошняков очолить локальну команду, сферою діяльності якої буде адаптація нових функцій для українського ринку та української діаспори користувачів у світі, а також партнерство, маркетинг та комунікації в Україні.  
  • Раніше за ці активності відповідав віце-президент із глобального маркетингу та розвитку Rakuten Viber Атанас Райков з офісу в Софії, Болгарія. 
  • «Ми шукали лідера, який добре розуміє місцевий ринок та як наш продукт може найкраще вписатися в нього. Ілля відповідатиме за локальні запуски нових продуктів і рішень», – каже віцепрезидент з глобального маркетингу та розвитку Rakuten Viber Атанас Райков. 

Контекст  

Ілля Бошняков протягом восьми років очолював технологічне медіа AIN.UA, в останні три роки запустив видання про ІТ в Центральній і Східній Європі AIN.Capital, проєкт про малий та середній бізнес AIN.Business і маркетплейс для пошуку роботи в ІТ – Recruitika. До цього Бошняков керував рекрутингом та HR у групі британських технологічних компаній, що охоплюють індустрії FinTech, GameDev, MarTech.

У лютому 2023 року компанія Rakuten Viber вперше оголосила, що шукає спеціаліста на позицію Country Director для України. 

У січні цього року компанія Rakuten оголосила про відкриття офісу в Києві та плани приєднатися до Дія.City

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні